ACSF Juniorul Cluj a participat cu grupa 2003 la Turneul de fotbal "Liviu Antal", desfasurat la Baza Unirea din Manastur Cluj-Napoca, in perioada 15-17 mai 2015.

La grupa de varsta 2003, au participat 12 echipe. Pentru noi a fost primul turneu la care am participat. Am jucat in formula de joc 8+1, pe teren de 60x40 m.

Pe parcursul celor 3 zile de turneu am disputat in total 6 meciuri, fiecare meci avand durata de 30 de minute.

A fost un turneu reusit, primul pentru noi in care ne-am obisnuit cu dimensiunile terenului, cu termenul de ofsaid, ultimele trei meciuri au fost foarte reusite cand am jucat pentru Bronze Cup. In primul meci am jucat impotriva echipei Transilvania Floresti, am condus de 2 ori, fiind egalati la ultima faza a meciului. In urmatorul meci am intalnit o echipa foarte puternica Scoala de fotbal Demian din Sibiu. A fost un meci foarte echilibrat in care am facut fata adversarului, nici una dintre echipe nu a reusit sa marcheze. In ultimul meci din cadrul turneului am jucat impotriva echipei Scoala de fotbal "Liviu Antal" Sighisoara, un meci in care ne-am creat numeroase ocazii de gol, avand 3 bare, dar am reusit sa inscriem un singur gol cu care am castigat meciul.

Clasamentul final BRONZE Cup :
1. Transilvania Floresti 7 puncte
2. ACSF JUNIORUL Cluj 5 puncte
3. Scoala de fotbal Demian Sibiu 4 puncte
4. Scoala de fotbal "Liviu Antal" Sighisoara 0 puncte