Articol apărut în data de 20 martie 2015, în ziarul Kronika varianta tipărită și online.

Antrenarea programată este cel mai important în fotbal.

Clubul Sportiv de Fotbal JUNIORUL Cluj și-a început activitatea în data de 2 martie 2015, fondatorul școlii Tatar Tamas, antrenor licențiat UEFA B, a subliniat că activitatea fotbalistică în cadrul școlii de fotbal se desfășoară sub auspiciile unor categorii morale, printr-o colaborare strânsă cu toți factorii educativi.

„Numele clubului nostru conține cuvântul JUNIORUL, un cuvânt predestinat unui club de fotbal care are ca scop inițierea copiilor în sportul rege și formarea unor jucători competitivi, a mai precizat Tatar Tamas”. Conform fondatorului școlii, familia joacă un rol important în inițierea copiilor de a practica o ramură sportivă.

Fiecare antrenament are 3 scopuri principale : copilul să se simte bine, să învețe și să-și dezvolte capacitățile, cel mai important scop fiind ca copilul să-și dezvolte personalitatea prin mișcare.

Clubul Sportiv de Fotbal JUNIORUL Cluj își desfășoară antrenamentele pe terenurile sintetice din Baza Sportivă Cotton, aflat în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca.

Articolul complet în limba maghiară se poate citi aici.